Tämän viikon lauantaina juhlitaan 30 + -vuotiasta Jyväskylän Vihreitä.

Päivän ohjelma on seuraavanlainen:

Klo 10 – 11.30 tarjoamme pullakahvit kävelykadulla. Teltalla Sinua tapaamassa ovat ulkoministeri Pekka Haavisto, kansanedustaja Bella Forsgrén sekä paikallisia vihreitä aktiiveja. Tule nauttimaan kuppi kuumaa ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista!

Klo 13 – 14.30 järjestämme kaupunginkirjaston Unonsalissa juhlaseminaarin otsikolla Maailma myllerryksessä. Aiheesta alustaa ulkoministeri Pekka Haavisto; keskusteluun osallistuvat hänen lisäkseen europarlamentaarikko Henna Virkkunen, apulaisprofessori Antero Holmila ja JYY:n puheenjohtaja Elma Hyöky. Tilaisuuden juontaa YTM Touko Aalto. Kahvitarjoilu.

Klo 15 – 16 vuorossa on niin ikään Unonsalissa järjestettävä keskustelutilaisuus Energiamurros ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Aiheesta keskustelemassa ovat Vihreiden varapuheenjohtaja, kansanedustaja Atte Harjanne sekä kansanedustaja Bella Forsgrén.

Tule mukaan juhlimaan!