Jyväskylän Vihreiden kevätkokous 2.6.2020 nimesi kunnallisjärjestön ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat kevään 2021 kuntavaaleihin. Ehdolle tässä vaiheessa asetettiin 32 ehdokasta: Bella Forsgrén, Irene Hallamäki, Mauno Harju, Arjo Heinsola, Nico Holmberg, Elma Hyöky, Leevi Hänninen, Vesa Jarva, Kauko Karivuo, Virpi Kauko, Aino Kenttälä, Päivi Korpivaara, Kati Laakso, Emilia Lakka, Lauri Louhio, Leena Lyytinen, Helinä Lähdesluoma, Juuso Marttila, Simo Marttinen, Petri Mutka, Adéle Nurmela, Anni Pursiainen, Joni Rantala, Jassin Rezai, Janne Ruuth, Ninna Salakka, Niina Simanainen, Ulla Sivunen, Tero Tilus, Annimaria Valli, Petri Vähäkangas ja Jaakko Väisänen.

“Vihreät on Jyväskylän kaupunginvaltuuston suurin ryhmä ja on luonnollista että asetamme vaaleissa täyden ehdokaslistan; “ toteaa Jyväskylän Vihreiden puheenjohtaja Leena Lyytinen. “Jyväskylän Vihreät lähtee kohti vaaleja tulevaisuutta rakentavilla politiikkatoimilla, jotka helpottavat ihmisten arkea, lisäävät kaupunkimme viihtyisyyttä sekä saavutettavuutta, toimivat kilpailuvaltteina suhteessa muihin kaupunkikeskuksiin ja jotka ovat taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä pohjalla. Yhdessä rakennamme tulevan kuntavaaliohjelmamme näiden periaatteiden varaan ja kutsumme kaikki saman arvopohjan jakavat ihmiset mukaan yhteiseen työhön”, Lyytinen linjaa. #suomivihertyykeskeltä #kuntavaalit2021