JyVin syyskokous 29.11.2017

Kiinnostaako toiminta päättäjänä yhdistyksessämme, Jyväskylän Vihreässä kunnallisjärjestössä?

Linjaamme vihreätä politiikkaa yhdessä valtuustoryhmämme kanssa Jyväskylässä sekä vaikutamme Keski-Suomessa ja Vihreässä liitossa. Uusia toimijoita tarvitaan aina mukaan!

Jyväskylän Vihreiden syyskokous on ke 29.11.2017 klo 18 Molekyyli-salissa Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1).

Syyskokous käsittelee sääntömääräiset asiat eli hyväksyy mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee yhdistykselle puheenjohtajan ja hallituksen.

http://bit.ly/JyVisyyskokouskutsu2017

Olet sydämellisesti tervetullut!

Vihreä valtuustoryhmä

Jyväskylän vihreä valtuustoryhmä kokoontuu aina ennen kaupunginvaltuuston kokouksia perjantaisin ja maanantaisin klo 16.30 kaupungintalossa.  Seuraavan kerran perjantaina 24.11. ja maanantaina 27.11. Listalla on vuoden 2018 Jyväskylän talousarvion hyväksyminen. Kokoukset ovat avoimia!

JyVin uusien ilta ja pikkujoulu la 9.12.2017 klo 18

Yhdistetty JyVin uusien jäsenten ilta ja Vihreiden pikkujoulu on lauantaina 9.12.2017 klo 18 alkaen Reaktori-salissa Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1).

Tarjolla mukavaa ohjelmaa, yhteislaulua ja yhdessäoloa sekä tutustumista vihreisiin suuren vuoden huipennukseksi!

Tervetuloa!

P.S. Jos olet kiinnostunut uusien illan ja pikkujoulun järjestelyistä, tule palaveriimme to 23.11. klo 17 Sepänkeskukseen.

 

Presidentinvaalit ovat ovella

Presidentinvaalit järjestetään 28.tammikuuta 2018. Sitä ennen teemme kampanjaa oman ehdokkaamme kansanedustaja Pekka Haaviston puolesta.

Tulevana lauantaina 18.11 klo 9.30-13 osallistumme Sepänkeskuksen myyjäisiin, jotka järjestää KYT.

Olemme varanneet pöydän, jossa myymme leivonnaisia ja Pekka-pipareita, ja jaamme kampanjaesitteitä. Jos sinulla on innostusta tuoda myyntiin omia tuotteitasi; leivonnaisia, mehuja, pikkelsejä ym.; tule mukaan.

Ja kaikki jyviläiset tervetuloa ostoksille!

Pekka saapuu Jyväskylään lauantaina 25.11.2017!

Iltapäiväksi klo 16.15 olemme järjestäneet Akateemiseen kirjakauppaan kauppakeskus Seppään tilaisuuden, jossa kirjailija Pirjo Hassinenhaastattelee Pekkaa hänen uuden kirjansa Lipunnosto teemoista.

Joulukuussa on tulossa kaksi tv-vaalikeskustelua, YLE 13.12 ja MTV 14.12. Tarkoituksena on järjestää kisastudio myös Jyväskylään. Sopivasta tilasta käydään neuvotteluja.

Keski-Suomen kampanjan toimikunta perustettiin 31.10 ja siinä on tällä hetkellä kahdeksan jäsentä. Jos pressanvaalikampanjointi kiinnostaa liity mukaan!

https://www.facebook.com/groups/109754916434632/

Tämän linkin kautta voivat halukkaat lahjoittaa Pekka Haaviston kampanjaan Keski-Suomessa. Viestikenttään teksti: Haavisto2018.

http://bit.ly/LahjoitaKSV

JyVin uudet verkkosivut

Jyväskylän Vihreät uudisti verkkosivunsa. Sieltä näet mitä JyVissä tapahtuu ja ketkä ovat päättäjiämme ja mm. millaisia aloitteita vihreät tekevät Jyväskylässä. Sivuja työstetään koko ajan vastaamaan paremmin toimintamme tarpeita!

Suomi vihertyy keskeltä.

https://www.jyvaskylanvihreat.fi

Parhain terveisin

Emma Ojanen
puheenjohtaja
Jyväskylän Vihreät

Veikko Ahola
toiminnanjohtaja
Jyväskylän Vihreät