Tiedote 14.6.2012

Jyväskylän Vihreiden kesäkokous nimesi 13.6.2012 yhdistykselle kunnallisvaaliehdokkaita ja hyväksyi vaaliohjelman syksyn kunnallisvaaleihin.

Ehdokkaiksi nimettiin Kirsi Alastalo, Maia Fandi, Timo Hautala, Arjo Heinsola, Nico Holmberg, Pentti Huttunen, Vesa Kaakkuriniemi, Antti-Juhani Kaijanaho, Sari Laine, Riitta Lätti, Suvi Perttula, Viivi Setälä ja Timo Taskinen.

Jyväskylän Vihreiden vaaliohjelma korostaa avoimempaa ja elinvoimaisempaa Jyväskylää. Vihreät haluavat turvata peruspalvelut, lisätä päätöksenteon avoimuutta ja ohjata Jyväskylän talouden uuteen nousuun. Ympäristövastuullinen Jyväskylä kaavoittaa eheitä asuinalueita palveluiden lähelle ja kehittää joukko- sekä pyöräliikennettä. Vihreät ajavat kaupungin talouden tervehdyttämiseksi kestäviä sekä pitkäkestoisia ratkaisuja ja vaativat tämän tavoitteen saavuttamiseksi puoluerajat ylittävää avointa valtuustosopimusta vuosiksi 2013 – 2016.

JyVi Kunnallisvaaliohjelma 2012

Lisätietoja:

Petri Vähäkangas
puheenjohtaja
Jyväskylän Vihreät ry
+358451117373

Veikko Ahola
toiminnanjohtaja
Jyväskylän Vihreat ry
+358505925895