Tervetuloa keskustelemaan maakuntamme soiden nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Jyväskylän seudun luonnonsuojeluyhdistys järjestää alustetun keskustelutilaisuuden Keski-Suomen suot – menetetty vai pelastettu? tiistaina 21.4. 2009 Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa klo 18-20.

Mikä on keskisuomalaisen suoluonnon tila? Pitääkö soita suojella? Miksi ja miten tämä tehdään? Suoluontoa useana vuonna inventoineet Emmi Lehkonen ja Katriina Peltonen alustavat aiheeseen otsakkeella Allikosta ojaksi – miten käy keskisuomalaisen suoluonnon? Alustuksen jälkeen on varattu lyhyet kommenttipuheenvuorot Seija Tiitinen -Salmelalle, joka edustaa Metsäkeskusta, Reima Välivaaralle Keski-Suomen Liitosta ja Veli Saarelle, joka esittää kommentin Luonnonsuojeluliiton edustajana. Yleisön aktiiviselle osanotolle ja keskustelulle jää hyvin aikaa. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja: Silja Parri, s-posti silja.parri@iki.fi, puh. 040 761 7171